Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Jedvaj igrao u važnoj pobjedi Bayera protiv Zenita

Bayer Leverkusen
Foto: Reuters/PIXSELL
04.11.2014.
u 20:00

Bayer je pobijedio 2:1 i ima devet bodova iz četiri kola

Bayer Leverkusen pobijedio je u Petersburgu Zenit 2:1 golovima Heung-Min Sona i napravio veliki korak prema plasmanu u osminu finala Lige prvaka.

Zenit je prvu veliku priliku za vodstvo imao u 13. minuti kada je Hulk iskosa sa 30 metara s desne strane izveo slobodan udarac. Iako je to izgledalo ubačaj, lopta je na opće iznenađenje svih završila na vratnici. Apotekari su najviše prijetili preko Bellarabija, a najbliže golu bio je u 19. minuti kada je njegov udarac u posljednji trenutak blokirala obrana domaćina.

U 21. minuti Rusi su propustili još jednu izglednu priliku za vodstvo. Keržakov se sam sjurio na vratara Bayera, međutim njegov udarac odlično je obranio Leno. Heung-Min Son u 35. minuti uputio je dobar dalekometni udarac, ali Lodigin je bio na mjestu i lagano to obranio.

>> Statistiku i ocjene igrača pogledajte OVDJE

Odmah na početku nastavka Bayer je izveo brzu kontru, sa pet igrača na tri domaća, ali sve je upropastio Heung-Min Son koji se odlučio za udarac s 20 metara, međutim otišlo je to pokraj gola.

Prvih 15-ak minuta Zenit je imao blagu dominaciju na terenu, međutim pravih prilika nije bilo ni na jednoj strani. Apotekari su do vodstva stigli u 68. minuti kada je Heung-Min Son prelijepo pogodio sa 20 metara nakon što mu je kratko loptu spustio Bellarabi.

Samo pet minuta poslije Son je zabio i drugi gol na utakmici. Dobio je loptu u prostor, prevario braniča i pokraj vratara rutinirano zabio za 2:0. Do kraja utakmice Rusi su samo uspjeli smanjiti nakon prekrasne akcije Rjazantseva i Rondona,  koju je potonji završio lijepim golom. Tin Jedvaj igrao je do 65. minute, dok je Emir Spahić odigrao cijeli susret.

>> Bayer se provukao, a Jedvaj zabio odlučujući jedanaesterac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije