Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar u Gradskom vrtu

Hajduku propala sezona, Osijek putuje u polufinale Kupa!

Hajduku propala sezona, Osijek putuje u polufinale Kupa!
Foto: Davor Javorović/Pixsell
05.12.2018. u 19:02

Nogometaši Osijeka plasirali su se u polufinale Hrvatskog kupa nakon što su u Gradskom vrtu svladali Hajduk s 2:1 (2:0). Osječani su ušli među četiri najbolje momčadi u Kupu, i to zahvaljujući odličnoj predstavi u prvom dijelu. 

Osijek je poveo u 26. minuti kada je na ubačenu loptu s desne strane naletio Petar Bočkaj i snažnim prizemnim udarcem iskosa pogodio mrežu.

U 39. minuti već je bilo 2:0. Ponovno je uslijedio ubačaj s desne strane, prihvatio ju je Nigerijac Ezekiel Henty i opalio s desetak metara, a lopta je prošla kroz ruke vrataru Ljubiću i završila u mreži. Samo minutu kasnije pogrešno dodavanje Ljubića ne koristi Hajradinović, splitski vratar mu je uspio obraniti, pa je Hajduk na odmor otišao sa samo dva gola u mreži. 

U 56. minuti prva prilika za Hajduk - Mađar Gyursco je izveo slobodan udarac iskosa, a njegov šut je odsjeo na vratnici.

U 60. minuti vratar domaćih Malenica brani opasan udarac Caktaša, a Splićanima su se napadi isplatili u 64. minuti kada je ubačaj Jaira iz blizine Adam Gyurcso proslijedio u mrežu. Hajduk dokraja nije uspio izjednačiti pa su Osječani otišli u polufinale. 

Pred dvije tisuće gledatelja na stadionu Gradski vrt sudio je Pajač iz Zeline. 

 

Komentara 45

BL
Blatina19
16:51 05.12.2018.

Tko ce biti kriv? Suci, HNS ili Mamic?

Avatar white socks
white socks
17:57 05.12.2018.

Provincijski klupčić gubi 2:0 u prvom poluvremenu??? Nemoguće! Pa znate da je taj provincijski klupčić pobjedio čak i strašni Rudeš! Rudeš koji bi izgubio i sam protiv sebe.

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
16:58 05.12.2018.

Pa još jednom, Dabogda sve izgubili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije