Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bild

Pranjić za igru protiv Intera dobio ispodprosječnu četvorku

\'RESTRICTIONS / EMBARGO - ONLINE CLIENTS MAY USE UP TO SIX IMAGES DURING EACH MATCH WITHOUT THE AUTHORISATION OF THE DFL. NO MOBILE USE DURING THE MATCH AND FOR A FURTHER TWO HOURS AFTERWARDS IS PERM
AFP
16.03.2011.
u 12:45

U Bayernovim je redovima maksimalnu ocjenu (1) dobio Robben, a u Interovim Eto'o i Sneijder.

Danijel Pranjić za svoju je izvedbu u Bayernovu dresu u uzvratnoj utakmici Lige prvaka s milanskim Interom (2:3) u Bildu dobio ispodprosječnu ocjenu 4 (1 najbolja, 6 najlošija ocjena). No, hrvatski reprezentativac nije bio najgori u münchenskoj momčadi, Breno je dobio 6, a Badstuber 5.

Od Bayernovih je igrača najbolje ocijenjen Arjen Robben koji je dobio 1. U momčadi Intera dva su igrača dobila maksimalnu ocjenu – Samuel Eto'o i Wesley Sneijder.

Komentara 5

DU
Deleted user
14:56 16.03.2011.

Još je dobro i dobio za svoju poznatu alibi igru samo da napravi čim manje grešaka . Ako se gleda njegova igra u obrani onda je to standardno loše a tako igra i u reprezentaciji . Samo sam slušao teve-komentatora i su-komentatora Jurčevića kako hvale Pranjića bez ikakve osnove i razloga .

KA
kajinx
16:05 16.03.2011.

Trener ga je postavio na krivu poziciju, očito je da to mjesto nije za njegove igračke sposobnosti.

LU
Luminarc
18:51 16.03.2011.

Covjek jednostavno nije obrambeni igrac i tocka. Prema naprijed dobro vuce, Ribery ga uvijek trazi jer zna da ce dobro odigrat, samo mi se cini da jos uvijek nema taj osjecaj odgovornosti koji igrac zadnje linije mora imati. Ruku na srce, onaj gol za 2:2 je dobrim dijelom njegova greska. Otisao je naprijed, sporo se vracao, i bas na njegovoj strani je ostala rupa koju su interovci odlicno iskoristili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije