Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Pranjić se oprostio od euro proljeća, Lazio ga bodom izborio

Gareth Bale
AFP
22.11.2012.
u 21:09

Neopterećeni Inter koji je već bio osigurao prolazak dalje kiksao je kod Kazana koji je slavio 3:0

Sporting našeg Danijela Pranjića oprostio se od igranja u Europskoj ligi na proljeće. Na gostovanju kod Basela pobijedio ih je domaćin s visokih tri nula, unatoč igraču manje od 58. minute. Pranjić je odigrao svih 90 minuta za Sporto, ali očigledno vrlo loše kao i ostatak momčadi.

U skupini G je s 12 bodova vodeći Genk koji je pobijedio Videoton (1:0), ispred Basela sa osam te Videotona sa šest dok Sporting ima dva.

U skupini H već se zna tko ide dalje, to su Kazan te Inter sa po deset, odnosno 13 bodova, koji su igrali večeras, a ruska momčad slavila je sa 3:0. Marko Livaja za poražene je odigrao prvo poluvrijeme.

Lazio je pak s Tottenhamom na domaćem terenu odigrao 0:0 te osigurao deveti bod odnosno prolazak dalje. Drugi u skupini J su Spursi sa sedam bodova, PAO ima pet i još ih stigne preskočiti, a Maribor je zadnji sa četiri boda.

Rezultati: Anži-Udinese 2:0, Kazan-Inter, Neftči-Partizan 1:1, Basel-Sporting 3:0, Hannover-Twente 0:0, Helsingborg-Levante 1:3, Lazio-Tottenham 0:0, Metalist Harkiv-Bayer 2:0, PAO-Maribor 1:0, Rosenborg-Rapid 3:2, Sparta-Lyon 1:1, Videoton-Genk 0:1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije