Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOVAČIĆ IGRAO 90 MIN.

Pranjić, Schifo i Petrić osvojili Grčki kup

Panathinaikos
Foto: Reuters (Ilustracija)
26.04.2014.
u 23:23

Za momčad Panathinaikosa čitavu su utakmicu odigrali Danijel Pranjić i Gordon Schildenfeld, dok je Mladen Petrić ušao kao taktička zamjena.

Nogometaši Panathinaikosa 18. su put osvojili Grčki kup. U finalu u Ateni su s 4:1 svladali PAOK.

Junak utakmice bio je švedski napadač Marcus Berg koji je zabio tri gola, u 15., 50. i 88. minuti. Nikos Karelis se u strijelce upisao u 54., dok je za PAOK pogodio Srbin Zvonimir Vukić.
Za momčad Panathinaikosa čitavu su utakmicu odigrali Danijel Pranjić i Gordon Schildenfeld, dok je Mladen Petrić ušao kao taktička zamjena.

Kovačić vrlo dobar u remiju Intera

Inter i Napoli odigrali su 0:0 u derbiju 35. kola Serie A. Mateo Kovačić odigrao je svih 90 minuta i pružio vrlo dobru partiju, dok kog gostiju Josip Radošević nije ulazi u igru.

U ranije odigranoj utakmici Fiorentina je bez pomoći Ante Rebića svladala Bolognu s 3:0.

Subašić branio u pobjedu Monaca

Monaco je u 35. kolu francuskog prvenstva s 4:1 na gostovanju svladao Ajaccio. Dva gola postigao je Berbatov, a za klub iz kneževine branio je Danijel Subašić.

>> Lovren odličan u pobjedi nad Everton, Jelavić zabio

Komentara 1

DA
Dankoo
07:08 27.04.2014.

Kup je naš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije