Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS: UGANUO JE ZGLOB

Pranjić na štakama, Vrsaljko će igrati protiv Brazila!

Pranjić ozljeda
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
07.06.2014.
u 17:22

- Pokušao sam centrirati, odnekud se stvorio australski igrač, noga se okrenula, strašno je zaboljelo – pričao je utučeni Pranjić, kojega su iznijeli s travnjaka u Salvadoru.

Zla sudbina uzima Niki Kovaču jednog po jednoga igrača. Maleš, Iličević, Strinić, Kranjčar, Badelj, a sada i Danijel Pranjić. Tragičar u jubilarnom pedesetom nastupu za vatrene. Pet dana uoči premijere s Brazilom, standardni lijevi branič vatrenih po kampu Tivoli hodao je uz pomoć štaka i praktički se oprostio od nastupa na svom prvom Svjetskom prvenstvu.

- Pokušao sam centrirati, odnekud se stvorio australski igrač, noga se okrenula, strašno je zaboljelo – pričao je utučeni Pranjić, kojega su iznijeli s travnjaka u Salvadoru.

Kakav peh, kakva drama uoči najveće utakmice života! Danijel se baš kod Nike Kovača prošle jeseni vratio u reprezentaciju, etablirao se kao prva opcija za lijevoga braniča, imao je sjajnu sezonu u Grčkoj i živio je za sraz s Brazilom. A sada je sve, u samo jednoj sekundi, jednom krivom koraku, sve otišlo kvragu...

Tako će, umjesto ozlijeđenoga Pranjića, u Sau Pulu Hulka i Danija Alvesa ganjati Šime Vrsaljko. Čovjek zadatka, odgovoran, pošten, pouzdan, izvrstan. Kovačeva uzdanica iz mlade reprezentacije, Zadranin sa sedam nastupa za A vrstu...

>> Kovač: Australci su me iživcirali! Dogovorili smo se da ćemo igrati oprezno

>> Žao mi je Pranjića, ali ga nisam htio ozlijediti

Komentara 7

DA
DAMBA01
18:56 07.06.2014.

Australici su igrali kao da se je radilo o finalu. Pregrubo su igrali a mi pokupili sve zute kartone ... nesta tu nestima. Samo se duboko nadam da ce se pehist Pranjic cim prije oporaviti . Vrsaljko ga moze sigurno zamjeniti ali bez obzira na to se mora ta lijeva strana kvaliteno duplicirati ako zelimo duzi boravak u Brazilu.

JU
juma
20:46 07.06.2014.

Vrsaljko je odliöan i u ovom trenutku bolji od Pranjića. Ovo mu je prilika života i sigurno će ju iskoristiti.

DU
Deleted user
19:38 07.06.2014.

englezi su svojedobno rasturili ti lijevu stranu. sda nam protiv brazila prijeti isto. interesantno jest kako ti cijeli uspjeh ovisi o najslabijoj kariki a to je nasa lijeva strana koju će sada pokrivati samir i vrsaljko. Šetalište je ovtoreno-bog nam pomogao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije