Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Briljirao Mandalinić

PPD Zagreb u trileru pobijedio Celje i plasirao se u osminu finala

PPD Zagreb - Celje
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
27.02.2016.
u 21:53

Domaći rukometaši imali su odličnu podršku lijepo ispunjene Arene, a na krilima publike briljirao je Stipe Mandalinić s deset pogodaka iz isto toliko pokušaja

Rukometaši PPD Zagreba pobijedili su Celje Pivovarnu Laško 24:23 i kolo prije kraja potvrdili peto mjesto u skupini i plasirali se u osminu finala Lige prvaka. Bila je to vrlo napeta utakmica koja se odlučivala doslovno u posljednjim sekundama, a s(p)retniji je bio Zagreb.

Naime, Slovenci su u zadnjem napadu imali priliku izjednačiti rezultat, ali je Stevanović tri sekunde prije kraja obranio važan udaracLuke Zvižeja i osigurao slavlje. Doduše, i remi bi hrvatsku momčad odveo dalje, ali ovako je sigurno slađe.

Domaći rukometaši imali su odličnu podršku lijepo ispunjene Arene, a na krilima publike briljirao je Stipe Mandalinić s deset pogodaka iz isto toliko pokušaja. Četiri gola zabio je Luka Raković , a tri Luka Šebetić. Filip Ivić imao je osam, a Ivan Stevanović pet obrana.

Zagreb u posljednjem kolu, 3. ožujka, gostuje kod Kiela.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije