Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuvar mreže

PPD Zagreb dogovorio s još jednim pojačanjem

Matej Ašanin
Foto: Igor Kralj/Pixsell
26.02.2019.
u 20:04

Ugovor je potpisan na period od dvije godine, a 26-godišnji Zagrepčanin pojačat će redove hrvatskog prvaka narednoga ljeta

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb potpisao je dvogodišnji ugovor s povremenim hrvatskim reprezentativnim vratarom Matejom Ašaninom, objavljeno je u utorak na internetskom portalu hrvatskog prvaka.

Ovaj 26-godišnji Zagrepčanin pojačat će redove hrvatskog prvaka narednoga ljeta, a prije PPD Zagreba nastupao je za portugalski Sporting, njemački Balingen, španjolski Ademar Leon, Varaždin i Split.

Za 203 centimetra visokoga čuvara mreže ovo će biti drugi puta u karijeri da brani boje najtrofejnijeg hrvatskog rukometnog kluba. Nastupao je za hrvatsku kadetsku i juniorsku reprezentaciju, a sa seniorskom izabranom vrstom osvojio je zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Tarragoni prošle godine.

 - Jako smo sretni što se Matej vraća u redove PPD Zagreba. Njegovu karijeru pomno pratimo unazad nekoliko godina i zato sa sigurnošću možemo reći da smo našli kvalitetno vratarsko rješenje.

Ugovor je potpisan na period od dvije godine, ali mi u Mateju vidimo vratara za duži period. Njegovo međunarodno iskustvo, kao i nastupi i osvojeno mediteransko zlato u Tarragoni, garancija su njegove kvalitete", poručili su iz uprave PPD Zagreba.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
toljaga22
01:52 27.02.2019.

Samoborac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije