Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ DINAMA

Poznato u kakvom je stanju Petković, ovo se neće svidjeti Jakiroviću, ali ni Daliću

Bruno Petković
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/5
08.11.2023.
u 10:28

Dinamo je bez Petkovića upisao poraz od Gorice. Još gore od tog poraza je to pogoršanje ozljede zbog kojeg će Petković propustiti još utakmica.

Dinamovu treneru Sergeju Jakiroviću svaka je utakmica kvalifikacijska, više nema nekih većih prava na popust kad je o rezultatima plavih riječ. No, u toj borbi Jakirović se sreće s novima velikim problemom jer se stanje s ozljedom Brune Petkovića pogoršalo i tko zna kad će ga ponovno imati u svom kadru za utakmice.

Dinamo je bez Petkovića upisao poraz od Gorice. Još gore od tog poraza je to pogoršanje ozljede zbog kojeg će Petković propustiti još utakmica.

Germanijak piše da će Petković propustiti i nedjeljnu utakmicu s Rijekom na Rujevici, a onda bi se idući tjedan trebao vratiti laganim trenizima.

A to znači da Zlatko Dalić neće moći računati na njega u utakmicama protiv Latvije i Armenije u završnici kvalifikacija za Euro. Petković je jednom igrao s ozljedom što se pokazalo kao loša odluka pa je teško očekivati da se tako nešto ponovi.

 
Ključne riječi

Komentara 1

KU
Kujttim
10:33 08.11.2023.

Za ovo su isključivi krivci liječnici Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije. Išli su protiv liječničke struke, išli su pogodovati Dinamu (prodaja) i Daliću (na silu guranje nespremnog igrača), a na kraju su dobili jednu veliku - nulu. Igubio je dinamo, izgubila je reprezentacija, a najveću štetu ima Petković jer je riječ o njegovom zdravlju i njegovoj tržišnoj cijeni. Jasni su mi motivi kockanja, ali ipak je u čitav priči trebalo objektivno procijeniti rizik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije