Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO OTKRIVENO

Poznato tko je platio milijun eura da se Dani Alves izvuče iz zatvora. Evo što će dobiti u zamjenu

Dani Alves At The Court - Barcelona
Foto: David Zorrakino
1/6
01.04.2024.
u 08:49

Milijun dolara je uplatio u ponedjeljak i izašao je iz zatvora, a španjolski mediji konačno su došli do traga novca kojim je garancija isplaćena.

Šest dana nakon što je legendarni brazilski nogometaš Dani Alves izašao iz zatvora u Barceloni, Španjolci su otkrili tko je platio milijun eura jamčevine kako bi on napustio ovu ustanovu. Alves je u ponedjeljak pušten iz zatvora nakon što je položio novac u iznosu od milijun dolara. Prethodno je proveo 13 mjeseci u zatvoru jer je osuđen za silovanje djevojke u noćnom klubu u Barceloni 31. prosinca 2022. godine.

GALERIJA Dani Alves uplatio je milijun dolara jamčevine

Dani Alves At The Court - Barcelona
1/4

Prošlog mjeseca proglašen je krivim za silovanje i osuđen na četiri i pol godine zatvora, na što se kasnije žalio. Alves je tražio puštanje na slobodu uz jamčevinu. Milijun dolara je uplatio u ponedjeljak i izašao je iz zatvora, a španjolski mediji konačno su došli do traga novca kojim je garancija isplaćena.

http://

VEZANI ČLANCI:

Prvo su se spominjali nogometaši Neymar i Memphis Depay, no vijest je demantirana. Demantirali su ih Neymarov otac i Depayev menadžer. Sada je ugledna španjolska novinarka Marisa Martin Blazquez otkrila da iza svega stoji jedan brazilski časopis, čije ime nije željela navesti, a sve kako bi dobili prava na ekskluzivni intervju s nekadašnjim igračem Seville, Barcelone i Juventusa.

Blazquez također navodi i da je brazilski medij tražio da se njegova supruga Joana Sanz pojavi kao dio intervjua.

Komentara 2

T8
Tomo-81
10:51 01.04.2024.

To sa jamcevinom treba ukinuti za silovanje nema jamcevine!!! drugi to nemoze platit samo bogati nije uredu trebali su ga 10 godina za to zatvorit!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije