Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGOVOLJAC ISPAO U 3. LIGU

Poznato tko će iduće sezone u Prvoj HNL zamijeniti Goricu ili Šibenik

Zagreb: Utakmica između HNK Orijent i NK Rudeš
Boris Scitar/PIXSELL
13.05.2023.
u 21:21

Rudeš se među najbolje hrvatske klubove vraća po prvi put nakon sezone 2018./2019. i dvogodišnjeg boravka u elitnom razredu, u koji ih je u sezoni 2016./2017. uveo današnji trener Dinama Igor Bišćan.

Nogometaši Rudeša sljedeće će sezone igrati u najvišem razredu hrvatskog klupskog nogometa, a naslov prvaka Prve HNL osigurali su dva kola prije kraja natjecanja uvjerljivom 4-0 pobjedom na gostovanju kod Dubrave.

Po dva pogotka za Rudeš postigli su Tomislav Gudelj (61, 63) i Krešimir Kovačević (80, 82) koji je Gudelja zamijenio u 73. minuti.

Rudeš je u 30 kola sakupio 63 boda i ima 10 bodova više od drugoplasiranog Vukovara 1991 koji ima utakmicu manje.

Rudeš se među najbolje hrvatske klubove vraća po prvi put nakon sezone 2018./2019. i dvogodišnjeg boravka u elitnom razredu, u koji ih je u sezoni 2016./2017. uveo današnji trener Dinama Igor Bišćan.

Rudeš će u HNL-u zamijeniti Goricu ili Šibenik koji vode ogorčenu borbu za deveto mjesto koje jamči ostanak među najboljim hrvatskim klubovima.

Prvu HNL će napustiti Hrvatski dragovoljac koji je u dvije sezone od elitnog došao u treći razred hrvatskog klupskog nogometa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije