Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS UVEO PROMJENE

Poznato koji će stranac suditi derbi Hajduka i Dinama na Poljudu

Bundesliga - Bayer Leverkusen v Borussia Dortmund
Thilo Schmuelgen/REUTERS
18.03.2024.
u 20:36

Daniel Siebert, njemački sudac rođen u Berlinu, redovito sudi utakmice Bundeslige te je nedavno sudjelovao u susretu Europske lige između Sportinga i Atalante. Također je imao priliku dijeliti pravdu u utakmicama grčke lige

Nakon što su procurile snimke iz VAR soba s HNL utakmica, Hrvatski nogometni savez donio je konkretne odluke. Do kraja sezone, susreti između Dinama, Hajduka i Rijeke sudit će strani suci

Prvi takav derbi, koji će se odigrati 30. ožujka na Poljudu između Hajduka i Dinama, bit će pod vodstvom Nijemca Daniela Sieberta (39), javlja Sportalo.

Daniel Siebert, njemački sudac rođen u Berlinu, redovito sudi utakmice Bundeslige te je nedavno sudjelovao u susretu Europske lige između Sportinga i Atalante. Također je imao priliku dijeliti pravdu u utakmicama grčke lige.

Siebert ima iza sebe 165 utakmca u Bundesligi i 24 susreta njemačkog Kupa te je poznat i na europskoj sceni s 16 susreta Europske lige i 13 utakmica Lige prvaka.

 
Ključne riječi

Komentara 2

HA
hazo
11:18 19.03.2024.

Ma to ga je Dinamo sigurno kupio...., opet nepravda za Hajduk. Stalno nešto nam se događa, em Livaji utrčali u 16 kod penala, em u Varaždinu lopte nisu napunpane, em sad ovo joooj hahahaha

BL
blekpanther
14:55 19.03.2024.

Nemojte se veseliti njemački suci su slabi nikad slabiji i na udaru su teških kritika javnosti i stručnjaka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije