Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠNICA TURNIRA

Poznati svi polufinalisti Kupa Libertadores

Copa Libertadores - Group B - Always Ready v Internacional
MANUEL CLAURE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
20.08.2021.
u 13:22

Atletico će se u polufinalu suočiti s braniteljem titule Palmeirasom, a Flamengo s Barceloninim Guayaquilom.

Posljednji polufinalist Kupa Libertadores je Barcelona Guayaquil iz Ekvadora koja je zahvaljujući većem broju golova u gostima eliminirala brazilski Fluminese. 

Prva utakmica u Brazilu završila je rezultatom 2-2, a jučer je uzvrat završio rezultatom 1-1 i Ekvadorci su napredovali zahvaljujući većem broju postignutih pogodaka u gostima.

Odlučujući pogodak za prolazak u sljedeću etapu natjecanja u 73. minuti postigao je Gonzalo Mastriani, dok je Fluminese izjednačio tek u produžecima, kada je Fred bio precizan.

Palmeiras, prvak Južne Amerike, prvi je došao do polufinala pobijedivši gradskog rivala Sao Paulo sa 4-1. Slijedili su ga u srijedu nogometaši Flamengo i Atletico Mineira. Flamengo je u četvrtfinalu eliminirao paragvajsku Olympiju, a Atletico Mineiro Argentinsku River Plate.

Flamengo je u Brasiliji pobijedio Olimpiju s prednošću od 4-1 iz prvog susreta, a u uzvratu je bilo 5-1. S ukupnim rezultatom 9-2, brazilski klub lako se probio među četiri najbolje momčadi.

Atletico Mineiro je pak pobijedio River Plate na svom terenu u Belo Horizonteu 3-0 i potvrdio uspjeh (1-0) iz prve utakmice u Buenos Airesu.

Atletico će se u polufinalu suočiti s braniteljem titule Palmeirasom, a Flamengo s Barceloninim Guayaquilom.

Argentinski Independiente osvojio je najviše titula na Copa Libertadoresu, sedam, ali posljednji je bio 1984. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije