Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal U BEOGRADU

Poznati Srbin pretukao djevojku? Intervenirale policija i hitna pomoć

Zagreb: Europsko prvenstvo u vaterpolu, Rusija - Srbija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
01.04.2022.
u 11:14

Ona ima vidljive ozljede u predijelu lica ispod lijevog oka u vidu otekline i crvenila i posjekotinu donje usne.  Na lice mjesta izašla je i ekipa Hitne pomoći i ozljeđenu djevojku poslali u bolnicu

Bivši srpskli vaterpolist Nikola Rađen pretukao je jutros devojku M.R (30), piše Kurir

Radnica jedne pumpe u općini Stari grad prijavila je jutros u 4.45 sati da je djevojka Milica R. (30) došla i požalila se da je Rađen pretukao. Ona je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner, Nikola Rađen pretukao, odnosno, zadao više udaraca u predjelu glave i po tijelu.

Ona ima vidljive ozljede u predijelu lica ispod lijevog oka u vidu otekline i crvenila i posjekotinu donje usne.  Na lice mjesta izašla je i ekipa Hitne pomoći i ozljeđenu djevojku poslali u bolnicu. 

Djevojka Milica R. za sada ne želi podnijeti prijavu, kaže tabloid.

>> Silvio Marić sportski direktor Rudeša:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mudlin
Mudlin
14:18 01.04.2022.

Sve kaj je trofazno, njima odmah "poznato". I tak 24 sata dnevno, 365 dana godišnje samo srbovanje, srbovanje, srbovanje.... Uz plaću u Hrvatskim kunama. Do kada?

DU
Deleted user
15:46 01.04.2022.

Prekini svaki kontakt s njim i bježi što dalje te noge nose. Ako umjesto normalnog dijaloga koristi nasilje i ponižavanje, onda nije tvoj tip.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije