Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTJECAJAN ČOVJEK
Povratak na članak

Poznati Srbin hvalio Hrvatsku i rekao: Pomoći ćemo Petrinji opremom i financijski

Nenad Lalović, član Izvršnog odbora MOO-a i predsjednik Svjetskog hrvačkog saveza

Komentari 3

Avatar Cornelius
Cornelius
19:55 04.02.2021.

Nadam se da do 24:00 bude barem još desetak tekstova o zapadnim turčinima na ovom "hrvatskom" portalu. Naravno, za plaću u Hrvatskim kUnama, kaj ne?

VL
DU
Deleted user
17:44 04.02.2021.

Nije sa se hvalim ali mi srbi smo na svim pozijama dobro pozicionirani

VL
BE
berija
18:33 04.02.2021.

Lik završio strojarstvo, nakon faksa otvorio putničku agenciju u DUBROVNIKU i Parizu, poslije otvorio restoran, vodio teniski klub, za Miloševića bio predsjednik hrvačkog saveza u Srbiji. Nikad se strojarstvom bavio nije, ali je uspješan poslovni čovjek. E da, otac mu je za vrijeme SFRJ bio ambasador u Tunisu, Libanonu, Jordanu, Siriji, Belgiji i Švicarskoj. Sve politička mjesta. Baš me zanima kako je krenuo s poslom. Je li bilo kakvih političkih veza koje su malome pomogle da se okrene.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.