Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA VELIKE PLANOVE

Poznati nogometaš s 29 godina primljen je na prestižni Harvard

Nuri Sahin
Foto: Ina Fassbender/DPA/PIXSELL
27.04.2018.
u 21:56

Ne planira zbog upisa na Harvard prekinuti nogometnu karijeru, već će obaveze uskladiti

Zvijezda Borussije Dortmund Nuri Suhin danas je objavio kako je primljen na Harvard, najstarije sveučilište u SAD-u i jedno od najcjenjenijih na svijetu.

Turskom reprezentativcu je 29 godina, no ne planira zbog upisa na Harvard prekinuti nogometnu karijeru, već će obaveze uskladiti.

Sahin je ća Harvardu studirati sportski menadžment.

- Imam velike planove poslije nogometne karijere, da pružim svojoj djeci nešto na što će biti ponosna, a ne da pričaju samo o tome kako sam nekada bio nogometaš - rekao je Sahin.

Ključne riječi

Komentara 2

OL
OldybutGoldy
08:28 28.04.2018.

Jeli ti željezni, de ti meni reci kad on ujutro ide na nužnik? Kad izgleda sve znaš, pametnjakoviću jedan. :-(

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:14 28.04.2018.

Nije primljen, tamo ne postoji klasifokacijski ispit. Platio je skolaeonu, I postao student. Naravno, nikad nece diplomirati. I

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije