Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi u BiH?

Poznati hrvatski trener glavni je kandidat za preuzimanje Sarajeva

Sarajevo: Trening reprezentativaca BiH uoči utakmica s Italijom i Finskom
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
06.12.2022.
u 16:17

Nekoliko imena se povezuje sa Sarajevom, ali čini se da je najbliži klupi bivši izbornik Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki.

Bosanski prvoligaš Sarajevo u drugi dio polusezone ući će s novim trenerom. Nekoliko imena se povezuje s ovim klubom, ali čini se da je najbliži klupi Sarajeva bivši izbornik Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki.

Tamošnji portal SportSport.ba tvrdi da se Prosinečki spominje posljednjih dana kao ozbiljan nasljednik Feđe Dudića, a osim njega priča se i o Zekiću te Kodri

Eventualan dolazak Prosinečkog u Sarajevo bi mogao značiti i povratak bivšeg bh. reprezentativca. Navodno bi s Prosinečkim stigao i Elvis Sarić koji je za reprezentaciju BiH sakupio 19 nastupa i postigao jedan pogodak.

Što se tiče Prosinečkog on je od ljeta slobodan trener nakon što je raskinuo ugovor s Olimpijom iz Ljubljane, a radio je još kao trener Kayserispora, Crvene zvezde, Denizlispora, dok je kao izbornik vodio reprezentaciju Azerbejdžana

Inače, Sarajevo je trenutačno peta momčad tamošnje premijerligaške tablice.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
17:18 06.12.2022.

Usrećit će se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije