Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKTIVNA MIRTA

Poznata Splićanka zavodi i talijanske gledatelje: Završila na špici TV emisije

Youtube/Screenshot
12.12.2020.
u 14:29

Pjesmu Mi manca il calcio pjeva Ermanno Fabbri, a stihove je napisao Ivo Šćepanović. Spot za pjesmu sniman je tijekom prvog lockdowna u Vranjicu u režiji Ivana Perića

Pjesma “Mi manca il calcio” (Fali mi nogomet) u čijem se spotu pojavljuje HRT-ova sportska novinarka Mirta Šurjak, postala je špica talijanskog nogometnog showa “Serie A nel Pallone”.

Show kojeg vodi Francesco Tripodi producira nogometni portal Calcio Style, a prva emisija u ponedjeljak će se moći pogledati na adresi www.calciostyle.it.

Pjesmu Mi manca il calcio pjeva Ermanno Fabbri, a stihove je napisao Ivo Šćepanović.

Spot za pjesmu sniman je tijekom prvog lockdowna u Vranjicu u režiji Ivana Perića.

Ključne riječi

Komentara 3

DA
DarthVader
20:37 12.12.2020.

Vecernji, dosadni ste s tom Mitrom.

MT
makan tahi
15:06 12.12.2020.

kod nas više nitko ne trza?

RO
roland
16:12 12.12.2020.

Gle, Mirta ima prirodnu sisu, Splićanka, Dalmatinka, topla, emotivna i ono zadnje, a najvažnije - zna posao. Mene je Mirta uvik lipa i zrači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije