Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRJANA HRGA

Poznata hrvatska novinarka: 'Kome se vatreni ispričavaju? Užasavam se zbog javnosti i komentara'

Cardiff: Utakmica skupine D kvalifikacija za UEFA Euro 2024, Wales - Hrvatska
Foto: Nick Potts/PIXSELL
1/11
18.10.2023.
u 10:28

Izabranici Zlatka Dalića ubilježili su dva poraza u zadnje dvije utakmice kvalifikacija za Euro

Porazi Hrvatske od Walesa i Turske izazvali su niz kritika na račun naše nogometne reprezentacije, s čime se ne slaže poznata hrvatska novinarka Mirjana Hrga. Poslije poraza od Walesa u Cardiffu, javila se na svom Facebook profilu te smatra kako se vatreni nemaju razloga nikome ispričavati. 

- Nisam večeras ni htjela gledati... Ne zbog mogućeg poraza, jer onaj tko je znao jučer igrati, danas sigurno nije zaboravio. Kriza. Imaju ih svi. Pa i oni provjereno dobri.  Nego, uvijek se užasavam sebičnosti javnosti i komentara na koje ću naletjeti. Ako nije drmnuo još gajbu piva nakon utakmice da zakuca uspjeh sunarodnjaka (što doživljava djelomično i kao svoju genijalnost jer - 'pod istom su zastavom') onda u pet minuta raspali po svemu što je do pred 15 minuta dizao u nebesa ne bi li napravio jasnu razliku između svoje genijalnosti i njihova posrtanja - napisala je Hrga u nedjelju te zaključila:

VEZANI ČLANCI:

- Ma kome se ti dečki večeras ispričavaju? U smislu države i promocije, oni su najbolje što nam se ikada dogodilo. Pa i da ne odu na europsko prvenstvo. Događa se to i najboljima. 

Komentara 6

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:29 18.10.2023.

Bravo Hrga. Potpisujem.

TO
Tomisl
14:11 18.10.2023.

Poštovana Gospođo , za dobru i uspješnu igru pohvale , za lošu kritika i nezadovoljstvo .

Avatar Castro
Castro
12:29 18.10.2023.

Kaze Hrga..!!! Nju ni kod nje doma ne uzimaju vise ozbiljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije