Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Championship

Poznata četiri sastava u doigravanju za Premier ligu

Burnley v Cardiff City - Sky Bet Championship - Turf Moor
Foto: Gary Oakley
1/3
08.05.2023.
u 23:45

Ranije su direktan ulazak u Premier ligi osigurali novi drugoligaški prvak Burnley te doprvak Sheffield United, otvoreno ostaje još jedno mjesto

Odigrane su utakmice posljednjeg 46. kola engleskog nogometnog Championshipa, tamošnje druge lige te su postale poznate četiri momčadi koje će se boriti za još jedno mjesto koje iduće sezone vodi prema Premier ligi.

Ranije su direktan ulazak u Premier ligi osigurali novi drugoligaški prvak Burnley te doprvak Sheffield United, a četiri momčadi koje nastavljaju borbu su Luton, Middlesbrough, Coventry i Sunderland.

Veliku šansu u zadnjem kolu propustio je Milwall koji je trebao domaću pobjedu protiv Blackburna te je vodio 3-1 do 51. minute, ali je na kraju ostao bez ičega. Blackburn je slavio 4-3, ali pobjeda ni tom klubu nije donijela ulazak u doigravanje.

Sunderland je obavio svoj dio posla, svladao je Preston u gostima 3-0 te se ugurao u dodatne kvalifikacije. Coventry je, pak, remizirao protiv Middlesbrougha 1-1 pa se i on našao u doigravanju. U polufinalu doigravanja za Premier ligu tako će igrati Sunderland - Luton i Coventry - Middlesborugh. Sunderland i Coventry su domaćini u prvim susretima koji su na rasporedu ovog vikenda.

VIDEO: Prvosvibanjska biciklijada u Karlovcu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije