Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudan neki svat

Potrošio je 76 milijuna eura i zbrisao jer ga, kaže, nisu podržali!

Jürgen Klinsmann
Foto: Reuters/Pixsell
11.02.2020.
u 11:28

Klinsmann, koji je bio američki izbornik od 2011. do 2016. godine, na klupi Herthe je zamijenio Antu Čovića krajem studenoga

Jürgen Klinsmann u utorak je odstupio s mjesta trenera njemačkog prvoligaša Herthe nakon samo deset tjedana što je preuzeo tu dužnost.

Klinsmann, koji je bio američki izbornik od 2011. do 2016. godine, na klupi Herthe je zamijenio Antu Čovića krajem studenoga. Kao razlog odlaska naveo je nedostatak povjerenja i potpore.

- Bili smo na dobrom putu i unatoč teškim utakmicama pomaknuli smo se šest bodova iznad zone ispadanja. Uvjeren sam da će Hertha uspjeti - kazao je Klinsmann koji će ostati u upravnom odboru ovog prvoligaša. 

- No da bi zadatak bio ostvaren kao treneru mi je bilo potrebno povjerenje svih sudionika. Ako toga nema, ne mogu dati sav potencijal kao trener. 

Hertha, koja je potrošila 76 milijuna eura na pojačanja u zimskome prijelaznom razdoblju, trenutačno zauzima 14. mjesto na ljestvici sa 23 boda, dva mjesta iznad zone ispadanja u drugu ligu, i ostvarila je tek jednu pobjedu u zadnjih pet utakmica.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
23:25 11.02.2020.

Nije ih potrošio Klinsmann nego Hertha. On kod njih nije bio tip engleskog managera, bio je samo trener...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije