Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILA KĆER

Potresni detalji smrti čuvenog sportaša. Dok je umirao, junačkim potezom spasio je sina od pogibije

Belgijski Grand Prix, treninzi
James Moy/PRESS ASSOCIATION
04.01.2024.
u 22:33

Kako je otkrila njegova kći Anna, de Ferran je vozio trkaći automobil kada mu je pozlilo, ali je ostao dovoljno pribran za posljednji čin junaštva:

Gil de Ferran, brazilski vozač i bivši pobjednik utrke Indianapolis 500, jedne od najtežih na svijetu, preminuo je od srčanog udara 29. prosinca prošle godine. Slavni vozač boravio je sa sinom u privatnom moto klubu na Floridi kada mu je pozlilo dok je bio u automobilu sa sinom Lukeom.

Kako je otkrila njegova kći Anna, de Ferran je vozio trkaći automobil kada mu je pozlilo, ali je ostao dovoljno pribran za posljednji čin junaštva:

- Dok nas je moj otac napustio premlad, umro je radeći ono što je volio - utrkujući se, sa sinom uz sebe. Svojom posljednjom gestom nas je ostavio bez teksta, jer je uspio stisnuti kočnicu i zaustaviti auto kako bi Luke mogao sigurno stići kući. Ova priča je dokaz o razini pažnje, brige, nesebičnosti i ljubavi koju je pružio - napisala je na Instagramu. 

VEZANI ČLANCI:

De Ferran je rođen u Parizu, nastupao je na brojnim natjecanjima, osvojio naslove u britanskoj Formuli 3, dok je u legendu ušao naslovom osvojenim na utrci Indianapolis 500.

U trenutku smrti radio je u Mercedesu kao asistent.

 

Komentara 1

GO
Gof33
06:00 05.01.2024.

Hm, nije baš jasno ovo junaštvo...... njegov sin će i dalje voziti automobile, a čim je netko za volanom potencijalma je ugroza kako za sebe tako i za druge, jednostavno rad i x faktora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije