Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ POŠTEDE

Potpuni debakl Srbije u Moskvi. Rusi im u mrežu strpali četiri gola

International Friendly - Russia v Serbia
Foto: EVGENIA NOVOZHENINA/REUTERS
1/6
21.03.2024.
u 21:31

Srbija će natjecanje na Euru 2024. započeti u grupi C zajedno s Engleskom, Danskom i Slovenijom. Prije toga dogovorili su prijateljske utakmice s Ciprom, Austrijom i Švedskom

U prijateljskom nogometnom susretu pred 24.000 gledatelja u Moskvi Rusija je svladala Srbiju s čak 4-0. Izabranici Piskija Stojkovića doživjeli su debakl u VTB Areni, s sve je za njih pošlo krivo nakon isključenja Milana Gajića u 21. minuti i dosuđenog penala koji je u gol pretvorio Anton Mirančuk.

Maksim Osipenko (32) je povećao na 2-0, a u drugom dijelu su Aleksej Mirančuk (55) i Ivan Sergejev (90+1) postavili konačnih 4-0. Srbi su još dobro i prošli jer su u završnim minutama Rusi pogodili vratnicu i gredu. Crnogorci su u Antaliji s 2-0 svladali Bjelorusiju pogocima Adama Marušića (27) i Nikole Krstovića (45).

VEZANI ČLANCI:

Srbija je putem kvalifikacija izborila plasman na Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj. Reprezentacija će natjecanje započeti u grupi C zajedno s Engleskom, Danskom i Slovenijom. Srbi 25. ožujka gostuju kod Cipra. Nakon toga dogovorili su i prijateljske utakmice s Austrijom 4. lipnja te Švedskom 8. lipnja. Euro će otvoriti 16. lipnja protiv Engleske.

VIDEO Velike promjene u Dinamu: Izabrani novi sportski direktor i četvrti član Uprave

 

Komentara 3

Avatar CUBE
CUBE
00:06 22.03.2024.

Pola HR zavijeno u crno 🤓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije