Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGODE I NEZGODE U ORIOVCU

Posvađao se pa otišao prije kraja poluvremena: 'On je hajdukovac. Živčaniji je'

Oriolik i Dinamo sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/12
01.11.2023.
u 19:32

"Pružili smo dobar otpor, ali kasnije smo pali. Moj crveni, ostavio sam ekipu na cjedilu", rekao je Stjepan Stubičan za kojega je njegov suigrač Luka Morber rekao da je hajdukovac

Dinamo je u utakmici osmine finala Hrvatskog kupa, pred čak tri tisuće navijača, pobijedio Oriolik s visokih 0:8. Doista, cijeli je susret bio događaj u Oriovcu kraj Slavonskog broda gdje su stanovnici mahom navijači upravo maksimirskih plavih. Domaća je momčad dobro igrala tijekom prvih 25 minuta i srčano se branili. Zatim je uslijedio autogol Stjepana Stubičana i stvari su se lako rasplele.

Sudbinu domaćih zapečatila su čak dva penala. Oba je pucao Josip Drmić i oba je zabio. Prvi se dosuđen u 28. minuti, a drugi u 39. minuti nakon što je Stubičan napravio prekršaj na Kaneku i dobio crveni karton. Za Dinamo je u prvome poluvremenu Drmić zabio i treći gol, a Maxime Bernauer je u 2. minuti sudačke nadoknade zaokružio na 0:5. Do kraja susreta među strijelce upisali su se Antonio Marin (54'), Mahir Emreli (77') te Sandro Kulenović (81').

GALERIJA Dinamo zabio osam golova: Hat-trick Drmića, dva penala i crveni za Oriolik

Oriolik i Dinamo sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/12

"Dobro smo se držali do penala 20, 25 minuta. Suđenje ne želim komentirati, ne trebamo se tome okretati, je li bio penal za nas ili za njih, to nije bitno. Pružili smo dobar otpor, ali kasnije smo pali. Moj crveni, ostavio sam ekipu na cjedilu", rekao je Stjepan Stubičan za 24 sata pa dodao:

"Ne znam, taj Kup je neobičan, dobili smo u Poreču, ne bih rekao nezasluženo, ali smo praktički dvaput prešli centar. Doveli smo Dinamo u Oriovac, 90 posto ljudi su dinamovci. Drago mi je što smo ih doveli."

VEZANI ČLANCI:

Branimir Kokotović se u 20. minuti sukobio s Boškom Šutalom nakon što je Stubičan napravio prekršaj na Marinu dok je išao u kontra napad. Trener ga je izvadio iz igre par minuta nakon toga, a s igrališta je otišao prije kraja prvog dijela. Njegov suigrač, Luka Morber, to je ovako objasnio:

 

"On je inače malo živčaniji pa ga je trener izvadio da ga sačuvamo za sljedeću utakmicu. On i Stubičan su hajdukovci, a mi ostali dinamovci. Ja sam već igrao protiv Dinama, ali ovo je prva službena. Dogovorio sam sa Sosom da razmijenim dres, pa sam ga dao nećakinji."

VIDEO Zbog Hrvatske odbila silne milijune, a danas se ustaje u 4 ujutro da preživi...

Komentara 9

ZL
Zlatarkongozambija
20:12 01.11.2023.

Hajduk!? Kriv je i za poraz Oriolika. 😂🤣😂

ST
sttipe
22:18 01.11.2023.

Ipak je bolje da se dile na Hajdukovce i Dinamovce, nego na ustaše i partizane....

Avatar feudalac
feudalac
21:03 01.11.2023.

...on je hajdukovac pa mu se valjda treba tolerirati ponašanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije