Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV BI TO SPEKTAKL BIO
Povratak na članak

Postoje šanse da se Miočić bori u Zagrebu, ali i na Poljudu!

Za pobjedu nad Overeemom američki je Hrvat dobio 600.000 USD plus 50.000 bonusa za borbu večeri. No, tih 50.000 dobio je i nokautirani Nizozemac koji je završio na bolničkim pretragama, ali i 800.000 USD po prije potpisanom ugovoru

Komentari 1

SE
sestrićna
15:59 14.09.2016.

da je cro cop išao na brzinu a ne na masu trajao bi do 40. e a on je karijeru praktički završio(u 33 god) kad ju je miocic započeo...masom se cro cop usporio a to je jako loše za teškaše koji su svi fizički dovoljno teški da bi bili spori..miociceva brzina i eksplozivnost će ga držati u vrhu barem do 38 god..spreman je i ne pretežak a to je ono što mu donosi prednost..naravno on ima i hrabrost bez koje bi sve palo u vodu..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.