Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povodom "Decime"

Poslušajte novu navijačku pjesmu Reala koju pjevaju i igrači

Real madrid
Real Madrid
27.05.2014.
u 11:58

- To je nova pjesma Real Madrida koju su otpjevali igrači. Ne želim da to bude himna, samo želim da bude pjesma koju cijeli svijet može pjevati, izjavio je Red One

Osvajanje Lige prvaka Real je veličanstveno proslavio, a povodom "Decime" komponirana je i nova navijačka pjesma. Zove se 'Hala Madrid y nada mas', a predstavljena je u nedjelju na proslavi naslova. Pjesma je vrlo brzo osvojila navijače, a već u ponedjeljak je bila najpopularnija u Španjolskoj po broju skidanja s iTunesa.

U spotu su sudjelovali Modrić i njegovi suigrači, ali i trener Carlo Ancelotti.

- To je nova pjesma Real Madrida koju su otpjevali igrači. Ne želim da to bude himna, samo želim da bude pjesma koju cijeli svijet može pjevati, izjavio je Red One, glazbeni producent i autor pjesme.

>>Xabi Alonso priznao: U Realu postoji nekoliko klanova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije