Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponuda

Poslovni sastanci uz nogometne utakmice

Michel Platini
Reuters
20.03.2012.
u 07:30

Utakmice na sljedećem Euru bit će i mjesto za okupljanje poslovnjaka koji će uz nogomet sklapati biznis

Biznismeni navijači prema Uefinoj zamisli poslove će bolje sklapati uz dobru utakmicu. Stoga Uefa hrvatskim poslovnim korisnicima nudi upravo to, spajanje prestižnog s korisnim i organiziranje poslovnih sastanaka na stadionima u Poznanu i Gdanjsku. Riječ je o posebnim Uefa Euro 2012. Club Prestige paketima, koji osiguravanju i najbolja mjesta za svaku utakmicu.

Uefa to naziva i programom gostoprimstva, a na posljednjem takvom, na europskom nogometnom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj, sudjelovalo je 800 hrvatskih biznismena navijača. A za sljedeće prvenstvo koje će se u lipnju održati u Poljskoj i Ukrajini Uefa je već prodala otprilike 80 posto od ukupnog broja ekskluzivnih ulaznica. Program gostoprimstva ove će godine koristiti poslovni korisnici iz cijele Europe, Izraela, ali i Kine i Bliskog istoka. Time se stvara prilika za izravni kontakt s potencijalnim partnerima iz mnogih zemalja jer Club Prestige, uz mogućnost praćenja utakmica s ekskluzivnih lokacija, nudi i vrijeme za susrete i razgovor prije i nakon utakmica.

U sklopu Club Prestige programa najvjerniji navijači imaju priliku birati između Platinum i Gold paketa. U Club Prestige Platinumu navijači imaju pristup privatnim ložama, a u Club Prestige Goldu otvorenom poslovnom prostoru za gostoprimstvo. Za navijače hrvatske reprezentacije, u sklopu paketa Prestige Gold, Uefa je pripremila paket Team Series Croatia koji uključuje tri utakmice u skupini: protiv Irske, Italije i Španjolske za 3900 eura. Ostali su paketi po pojedinim utakmicama od 1450 do 2200 eura po osobi.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bjeda
Bjeda
07:45 20.03.2012.

Naravno,uz poslovne sastanke idu i prijateljice noći, koje cete moci platiti i karticama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije