Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERSPORT HNL

Posljednjoj Gorici gori pod nogama, a Rijeka je nakon slavlja nad Hajdukom konačno kod kuće

storyeditor/2023-02-11/PXL_050223_98144018.jpg
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
12.02.2023.
u 07:00

- Kad sam preuzeo Rijeku, rekao sam da ćemo na ta tri gostovanja osvojiti pet do sedam bodova, pa su mi rekli da sam lud - rekao je trener Riječana Jakirović. Sada dočekuje Velikogoričane. Šibenik i Lokomotiva, pak, traže svoj niz...

Nogometaši Rijeke sjajno su krenuli u nastavak prvenstva, u tri utakmice osvojili su sedam bodova i borbi za ostanak rekli su - zbogom. Nakon boda u derbiju u Osijeku, slavili su u Šibeniku i na Poljudu, dakle na tri gostujuće utakmice ugrabili su zasluženo veliki plijen. I sad će momčad Sergeja Jakirovića konačno igrati na Rujevici, na kojoj u prvom dijelu prvenstva nisu bili uspješni.

- Kad sam preuzeo Rijeku, rekao sam da ćemo na ta tri gostovanja osvojiti pet do sedam bodova, pa su mi rekli da sam lud. No, evo nas s tih sedam bodova. Moramo Rijeku vratiti u ono normalno stanje u kojem svatko tko dolazi u Rijeku zna da mora igrati najbolje što može i još se nadati da mi nemamo svoj dan kako bi eventualno nešto osvojio na Rujevici - rekao je Jakirović prije dolaska svog bivšeg kluba kojem gori pod nogama. Gorica je posljednja, dolazi nakon teškog 0:3 domaćeg poraza od konkurenta Šibenika, a na Rujevicu u dresu Gorice stiže i bivši Riječanin Ivan Tomečak, koji je rekao:

- Bit će nam jako teško jer je Rijeka uhvatila zalet, a mi smo sa svakim novim posrtajem u sve većem grču.

Šibenik s novim-starim trenerom Damirom Čanadijem čeka Lokomotivu, Šibenik je slavio pobjeldu u derbiju začelja u Gorici, Lokomotiva je svladala Osijek i sad u međusobnom srazu žele ući u pozitivan niz.

Standings provided by Sofascore

Komentara 1

DU
Deleted user
17:09 12.02.2023.

Forza Fiume,ajmo decki po 3 boda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije