Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PA OVO JE SVE

Poruka koju je kladioničar ostavio igraču Partizana je apsolutni hit: 'Batice, drugi put me obaraš'

Beograd: Turkish Airlines Euroleague, KK Partizan Mozzart Bet - KK LDLC ASVEL Villeurbanne
Dusan Milenkovic
16.02.2024.
u 11:13

Nije mu bilo drago što je promašio događaj na koji se kladio pa mu je sve odlučio sasuti u lice. Točnije, u inbox

Diljem Europe ovoga se tjedna odigravaju završni turniri košarkaških kupova. U Hrvatskoj se igra u Splitu, a u Srbiji je domaćin Final Eighta ove godine Niš.

U Nišu su dakle, ovoga četvrtka igrali Partizan i Hercegovac iz Gajdobre, mjesta pored Bačke Palanke. Iako su u početku imali problema s njima, košarkaši Partizana na kraju su uvjerljivo nadigrali svoje prve suparnike na turiniru, završilo je 92:67.

Najefikasniji kod Partizana bio je Tristan Vukčević s 15 postignutih poena. Upravo je Vukčević bio "žrtva" izljeva emocija jednog, po svemu sudeći, okorjelog kladioničara.

Javio se Vukčeviću na Instagramu dotični Ignjat Veselinović. Čovjek je na svom listiću odigrao da će Vukčević Hercegovcu zabiti manje od 8.5 poena, koliko je bila margina na nastup tog košarkaša. Očito je, taj događaj je promašio. A onda je u naletu bijesa napisao sljedeću poruku:

Foto: Screenshot: Instagram

"Batice moj da li si ti dečko normalan reci ti meni. Lako je tebi da se sprdaš i da je**š Željka, aa mene što je**š drugi put već na tiketu što me obaraš što ti odjednom puke ku**c da igraš dobro i da pogađaš 3/4 trojke i da kucaš sa plafona kad te ja odigram minus, a kad te stavim plus na 8,5 granicu onda ne možeš od dede grob da pogodiš majku ti je**m nenormalnu. Da bog da nikad ne otišao u NBA i pokidao ukrštene ligamente sutra protiv Vojvodine", pisalo je u poruci.

Nije ovo prvi puta da kladioničari šalju poruke sportašima na koje igraju, ali ovo je jedna od rijetkih situacija u kojoj sportaš objavi takvu poruku na svom profilu. Vukčević je screenshot poruke objavio na svom Instagram storyju.

Inače, Partizan već danas u Nišu igra polufinale protiv Vojvodine od 20 sati, a od 17 sati na rasporedu je dvoboj Crvene zvezde i Čačka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije