Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMINA FINALA

Portugalski izbornik: Željeli smo izbjeći Hrvatsku, ali nećemo valjda ispasti

Portugal - Mađarska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
23.06.2016.
u 09:01

– Nadam se da Portugal neće stati ovdje – rekao je Santos

Portugalski izbornik Fernando Santos najavio je osminu finala Europskog prvenstva u kojoj će njegova momčad igrati s Hrvatskom (subota 21h).

– Željeli smo izbjeći Hrvatsku. Bili su prvi u skupini ispred Španjolske i to dovoljno govori koliko su jaki. Ima nekoliko momčadi koje su favoriti i nekoliko njih koje mogu biti dovoljno ambiciozne da idu daleko, a Hrvatska je jedna od njih. Imaju igrače visoke kvalitete i nadam se da ćemo odigrati jaku utakmicu. Nadam se da Portugal neće stati ovdje – rekao je Santos.

Pohvalio je Ronalda koji je jučer u remiju s Mađarskom zabio dva pogotka i asistirao.

– Ovo danas je Cristiano Ronaldo. On mora zabiti jer je pobjednik. On je napadač i on se hrani golovima. Ova nam je utakmica podignula samopouzdanje, a podignula je i njegovo samopouzdanje pred utakmicu s Hrvatskom. Željeli smo završiti prvi u skupini i mislim da smo i napravili prave stvari da budemo prvi. U prve dvije utakmice smo igrali, ali nismo zabijali. Danas smo zabijali, ali nismo bili pravi, pogotovo u obrani. 

>> Ćiro: Ovo je za naš narod, koji je napaćen političarima

Komentara 11

VI
virkom
10:45 23.06.2016.

Čuj ovo, njima je 3:3 protiv Mađara podiglo samopouzdanje! Mađari igraju oko 80% u domaćoj ligi. Ostatak u Turskoj ili Poljskoj. Portugal nikada nije jak, ali ih suci maze i paze. Sjetimo se kako su BiH izbacili u relegaciji za EP prije 4 godine. Samo ne na sjedati na njihove podvale. PR je jedno. Igra se na igralištu!

AS
ASERAGUD
10:17 23.06.2016.

Vjerujem da će ovdje užasno biti važan njegov suigrač u Realu koju poznaje sve njegove dobre strane ali zna i za sve njegove strahove koje treba napasti. Vidljivo je iz njegovog ponašanja da je jako labilan, da je vrlo lako mu uzdrmati psihu, za taj domino treba samo pogoditi pravu kockicu i to je to.

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
09:36 23.06.2016.

Svatko ima pravo da se nada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije