Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSPODSKI POTEZ

Poražena Barićeva lista na kraju povijesnog dana čestitala Zajecu: 'Sve za dobrobit našeg Dinama'

Zagreb: Otto Barić mlađi glasovao na izborima za Skupštinu Dinama
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
02.03.2024.
u 21:52

Lista "Dinamo iznad svih" još je jednom pokazala da su joj interesi plavog kolektiva uistinu iznad svih i svega

Izbori u Dinamu, barem oni za 25 članova novog saziva klupske Skupštine su završeni. Lista "Dinamovo proljeće" pod vodstvom Velimira Zajeca osvojila je 88.9 posto glasova, što joj jamči ulazak u to tijelo. Sada pak Zajecu predstoji borba s Mirkom Barišićem za predsjednički mandat na Skupštini koja se mora održati najkasnije do 11. ožujka, kada aktualnom predsjedniku ističe mandat.

Lista Otta Barića "Dinamo iznad svih" osvojila je 11.1 posto glasova. Nakon kraja izbornog procesa čestitali su pobjedničkoj listi Velimira Zajeca.

- Čestitamo pobjednicima izbora u 1. izbornoj jedinici, listi "Dinamovo proljeće", na čelu s Velimirom Zajecom. Želimo im puno sreće, mudrosti i znanja u implementaciji programa koji su prezentirali, a sve za dobrobit našeg Dinama - napisali su među ostalim u poruci na društvenim mrežama.

U komentarima se javilo i "Dinamovo proljeće".

- Čestitamo što ste se odlučili kandidirati i podržati demokratski proces u Dinamu. Čestitamo vam na fer i korektnoj kampanji, kao i svakom osvojenom glasu članova Dinama. Dinamo je klub svih nas i idemo sutra Osijek po novu pobjedu - napisali su.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije