Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danak neiskustvu

Poraz CO Zagreba od Dinama iz Minska: Osmina finala sve dalje...

rk co zagreb
Dalibor Urukalović/Pixsell
09.02.2013.
u 19:58

Rukometaši hrvatskoga prvaka izgubili su u Areni u osmom kolu Lige prvaka od bjeloruske momčadi 23:25.

Rukometaši CO Zagreba izgubili su u osmom kolu Lige prvaka kod kuće od Dinama iz Minska 23:25. U susretu koji je označen kao ključan za zadržavanje nade u prolazak u osminu finala, momčad Slavka Goluže nije bila prava. Posebno se to odnosilo na prvi dio kad su na odmor otišli sa četiri gola zaostatka. Prijelomni trenuci susreta dogodili su se 10 minuta prije kraja, kad je CO imao dva igrača više i dva pogotka zaostatka, ali nisu uhvatili priključak s Bjelorusima.

Najbolji u redovima zagrebaša bio je Zlatko Horvat sa devet pogodaka, a naša momčad dva kola prije kraja nalazi se na začelju skupine D. U idućem kolu Zagreb ide u goste Barceloni.

- Oko 10. minute su nam se odvojili, borili smo se, ali ih nismo uspjeli stići. Nije štimalo u obrani, iako nismo dobili puno golova. U napadu smo odigrali loše, nismo se tako dogovorili. Trener Goluža je na poluvremenu rekao da moramo promijeniti pristup - izjavio je Ivan Stevanović, a Stipe Mandalinić dodao je:

- Nismo se držali onoga što je trener govorio. U obrani nismo radili prekršaje, išli smo na blok. U drugom smo dijelu stisli, ali nije bilo dovoljno. Trebala nam je agresivnost u zoni, da pokažemo da smo domaćini.

Trener Slavko Goluža bio je nakon susreta malo nezadovoljan, ali i realan:

- Ovo je vrijeme sazrijevanja, bilo je tu dosta grešaka. Apsolutno je ovo danak mladosti, ali bez obzira na sve, treba borbe u obrani, htijenja i zalaganja. Uvijek bude grešaka, ali agresivnošću i pokretljivošću to se može ispraviti. Bilo je ishitrenih šuteva... Vjerovao sam da nam treba samo pet minuta da ih stisnemo i stignemo, ali nije išlo. S ovakvom igrom u obrani ne može se ništa.

Komentara 3

LJ
ljimonad
09:37 10.02.2013.

Tko če sad gobcu biti kriv. Možda veliki trener goluža jer igra zagreba nije imala niti repa niti glave.

PR
propalismoFranjoskroz
14:23 10.02.2013.

ovi su bolji al nabolja stvar jučer je bio delegat iz NIZOZEMSKE???Zar se tamo igra rukomet i ako se igra otkad isključeni igrači mogu biti golmani???

OS
osby
17:12 10.02.2013.

...trebali ste dici galamu i ne dozvoliti izvodenje sa centra,kada je to izvedeno pogodak je sluzbeno priznat i nema te sile koja ga moze ponistiti.Jos jednom se pokazala neinteligencija Zagrebove klupe i pokvarenost Slovenaca uvjetno receno jer to su dva Srbina koja su uzivala jucer u porazu mrskih im neprijatelja.Ja ne mo0gu to drugacije tumaciti jer ako se reagira od strane mjerioca isluzbenog lica da delegat i suci dozvole izvodenje sa centra je stvarno skandal a i glupo pristajanje na to od strane Zagrebova vodstva.Pogodak je trebao biti ponisten igrac odstranjen sa terena,nove dvije minute za drugog igraca i nastavak kazne za prvo iskljucenje dakle dva igraca manje i kod dva razlike lopta za Zagreb i to je sasvim druga tekma.Sramota za rukomet i sluzbena lica,fuj za Slovence i njihovog delegata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije