Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cedevita po 1/4F EUROKUPA

Poput Makedonije, Crne Gore i BiH, i Hrvatska s Amerikancem

\'16.01.2011., Sutinska vrela, Zagreb - Kosarkaska utakmica 17. kola NLB lige izmedju KK Cedevita i KK Partizan. Dontaye Draper.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
01.02.2011.
u 13:45

Cedevitin branič Draper izrazio je želju da igra za Hrvatsku. Izborniku Vrankoviću se igrački sviđa. Vrijeme je da HKS provede "akciju pohrvaćivanja"

Košarkaši Cedevite večeras imaju posljednju priliku da se uključe u igru za ulazak u četvrtfinale Eurokupa. Nakon poraza u gostima kod Hemofarma i kod kuće od Unicsa, stiže im Gran Canaria (20 sati, Draženov dom). Izgube li ponovo, trener Petrović najavljuje da će se okrenuti NLB ligi i domaćim natjecanjima u kojima sa Zagrebom vode veliku bitku za Euroligu. Ako pak pobijede, sve će biti moguće, baš kao što ih je u prvom krugu pobjeda u gostima nad Azovmašom katapultirala u drugi krug.

Cedevitina je najjača uzdanica Amerikanac Dontaye Draper, igrač koji će vrlo vjerojatno igrati i za hrvatsku reprezentaciju. Ako Amerikance imaju suparnici u skupini - Crna Gora, BiH i Makedonija - zašto ne bismo i mi. Unatoč tihom protivljenju nekih reprezentativaca. No, kamo sreće da svi njegovi konkurenti budu tako dobri pa da izbornik Vranković Draperu mora reći: "Oprosti, ali ima boljih".

Osim što je dobila odličnu skupinu (barem dvije su jače), Hrvatska ima i povoljan raspored igranja. Najprije kvalifikant (Finska, Mađarska ili Portugal), potom Makedonija pa, nakon dana odmora, Crna Gora, BiH i Grčka posljednji dan. Imat će naši i tri dana odmora uoči drugog kruga, u kojem će se križati s Maljkovićevim Slovencima, Rusima i još dvije reprezentacije nižeg ranga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije