Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk se žalio

Poništite Sharbiniju kaznu, ona je presedan

Anas Sharbini
Ivo Čagalj/PIXSELL
14.10.2010.
u 19:34

Nije dugo trebalo čekati na Hajdukov odgovor na kaznu Anasu Sharbiniju od dvije utakmice zabrane igranja.

Poljud je hitro reagirao, poslao žalbu i traži poništenje kazne.

Uz ostalo, Anas Sharbini obrazložio je da nije udario Marija Sačera, ali je važniji apel koji je Hajduk uputio Komisiji za žalbe Udruženja prvoligaša.

"Poništite kaznu, ona je presedan. Na ovaj način otvarate Pandorinu kutiju, jer bi se nakon svakog kola igrače moglo početi kažnjavati na osnovi novinskih izvješća i televizijskih snimki. To bi značilo da povjerenik natjecanja (on je prijavio Sharbinija disciplinskom sucu, nap. a.) utječe na tijek prvenstva", uz ostalo piše u žalbi.

Komentara 25

OB
-obrisani-
07:52 15.10.2010.

Hajduk: Poništite Sharbiniju kaznu, stavite ga za predsjednika HNS-a i neka postane uzto i stalno i glavni igrač HR repke..

MA
masterblaster
20:22 14.10.2010.

presedan je što? da igrač bude kažnjen nakon utakmice?na temelju snimke? daj nekenjajte

RA
Rataku
21:23 14.10.2010.

A isto tako onda suci u utakmici ne trebaju, dovoljno je nakon utakmice pogledat snimku i kažnjavat, a i suca bi trebalo kaznit jer je na utkmici napravio veliki propust i nije dao igraču crveni karton

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije