Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPEKTAKL?
Povratak na članak

Ponavlja se epski okršaj Hrvatske i Srbije? Ovako izgledaju jakosne skupine u Ligi nacija

Vatreni su smješteni zajedno sa pobjednicima Španjolcima te Italijom i Nizozemskom, sudionicima završnog turnira u prvu jakosnu skupinu, što znači da na početku neće moći igrati međusobno.

Komentari 6

OK
okolokere
21:35 28.09.2023.

Upravo je nevjerojatno kako ljudi malo znaju o rankingu reprezentacije Hrvatske na ranglisti FIFE te o rankingu naših susjeda. Zato je i moguće da se mogući susret Hrvatske s nekom reprezentacijom država bivše Austro-Ugarske Monarhije ili država bivše Jugoslavije naziva epskim. Naša reprezentacija je na tablici FIFE na 6 mjestu u svijetu! Zemlja koja se spominje kao "epski" protivnik ne spada u istu klasu ili razred s nama Dapače Srbija je 28 na toj listi! Jednako vrijedi za ostale zemlje Monarhije i Jugoslavije. Istina sa državama Monarhije živjeli smo zajedno preko 500 godina u Jugoslavije 78 godina! Ujedno ovdašnjim neznalicama nešto o rankingu hrvatskih klubova u Europi prema UEFI. GNK Dinamo za sezonu 2022-2023 nalazi se na 29 mjestu! Rijeka je na 128 mjestu, Hajduk na 153 a Osijek na170. Dakle sve bodove za hrvatski nogomet osvojio je GNK Dinamo! Ostali su praktično europska nogometna provincija i zaista je vrijeme da se ove činjenice znaju a ne da se ljudima prodaju mitovi i bajke bez ikakve veze sa stvarnošću.

VL
BL
blekpanther
20:56 28.09.2023.

U nečijim glavama odzvanja još ona od Vardara do Triglava!

VL
ZA
!zagreb!
12:59 28.09.2023.

Škotska, Švicarska, Mađarska najbolji izbor.

VL
SE
Senior2
10:58 28.09.2023.

Hrvatska, Portugal (Belgija), Francuska (Njemačka), Srbija. Skupina za prste polizat ili kako novinari vole napisati skupina smrti, što god to značilo.

VL
KR
krampus9
22:15 27.09.2023.

Mađarska Poljska Izrael

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.