Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIONEL MESSI:

Polufinale je bilo naš prvi cilj, sad smo spremni za više od toga

Leo Messi
Reuters/PIXSELL
06.07.2014.
u 16:00

Da ga se u Argentini počne doživljavati u potpunosti kao Diega Armanda Maradonu, mora kući donijeti naslov prvaka svijeta.

Argentina je ušla u polufinale i time postigla najveći uspjeh od finala 1990. godine, koje su izgubili od Njemačke. Upravo to istaknuo je i Lionel Messi kad je komentirao prezentaciju reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

- Polufinale je bilo naš prvi zacrtani cilj, ali sad želimo više. Igramo kao momčad, imamo snagu i spremni smo za najveće stvari - najavio je Messi pomalo diskretno lov na titulu svjetskih prvaka.

A da ga se u Argentini počne doživljavati u potpunosti kao Diega Armanda Maradonu, mora kući donijeti naslov prvaka svijeta jer Argentinci su kao Brazilci, ne priznaju ništa manje od toga...

>> Argentinski izbornik: Lionel Messi je kao voda usred pustinje

Ključne riječi

Komentara 2

HL
HV_LAKI102
20:26 06.07.2014.

Moraces Messi stisnuti papucicu do poda ako mislis pobjediti Robena koji igra kao ti dok si bio u top formi!!

DO
dostatoga
17:20 06.07.2014.

zlatan agree

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije