Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZONA SUMRAKA

Poludjeli Joshua ispričavao se Usiku, prije toga je napao suca s meča Filipa Hrgovića

Oleksandr Usyk v Anthony Joshua - King Abdullah Sport City Stadium
Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
22.08.2022.
u 15:38

Poznatog britanskog boksača je dobro 'preokrenulo' poslije poraza u revanšu za titulu po IBF-u.

Anthony Joshua propisno se obrukao nakon što je izgubio u meču za pojas od ukrajinskog boksača Oleksandra Usika.

Britanac se nikako nije mogao pomiriti s porazom pa je bio jako neugodan i pomalo izgubljen, što je ličilo na živčan slom. Privatizirao je mikrofon u ringu, dok je najboljem boksaču današnjice bilo poprilično neugodno.

- Ti uopće nisi snažan. Kako si me pobijedio? Kako? Vještinom - vikao je prema Ukrajincu, a kasnije se ispričao na društvenim mrežama.

- Želim Usyku da uspješno nastavi svoj pohod, zaista si gospodin i šampion. Jučer sam se mentalno morao odvesti na vrlo mračno mjesto u borbi za šampionske pojaseve. Imao sam dvije borbe, jednu s Usikom i jednu sa samim sobom, izgubio sam obje - napisao je na Twitteru.

Međutim, cijelu večer je zaokružio divljačkim ispadom prema sucu meča Hrgović - Zhang koji mu je na putu do svlačionici dobacio neka ostane profesionalan. 

Joshua se iste sekunde okrenuo prema njemu i počeo se gurati kroz gužvu prema njemu: 'Što? Ma kome ti to govoriš? Začepi usta!' urlao je Joshua prema Maliku Waleedu dok su ga ljudi iz pratnje držali da ne napravi još veće probleme.

>> Pogledajte Mike Tyson šokirao: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije