Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident s Poljuda

Policija privela navijača koji je raketom gađao zapadnu tribinu

BBB
Igor Kralj/PIXSELL
03.09.2014.
u 11:22

"Uz optužni prijedlog zbog sumnje u počinjene prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima doveden je na Prekršajni sud"

Na nedjeljnom derbiju između Hajduka i Dinama u drugom poluvremenu dogodio se incident. Naime, jedan od gostujućih navijača signalnom raketom gađao je zapadnu tribinu. Iz policije su danas javili kako je mladić identificiran i priveden.

"Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom. Sumnjiči se da je 31. kolovoza  na južnoj tribini stadiona Poljud za vrijeme odigravanja nogometne utakmice aktivirao pirotehničko sredstvo II. razreda - svjetleću raketu. Uz optužni prijedlog zbog sumnje u počinjene prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima doveden je na Prekršajni sud", stoji u priopćenju PU splitsko-dalmatinske.  

>>Boysi raketama gađali zapadnu tribinu, policija čuvala frakcije

Komentara 14

Avatar Castro
Castro
11:59 03.09.2014.

Objaviti ime i prezime, adresu, ime oca i majke, brace i sestara. Dozivotna zabrana na stadion, godinu dana zatvora i 20.000 kuna kazne. Da vidim sljedeceg koji bi to kasnije ucinio. Ovako....prostor za kvartovsku pricu i lik je heroj ulice.

DU
Deleted user
13:41 03.09.2014.

Treba tog divljaka kazniti maksimalnom kaznom i sve druge koji rade takve stvari i ugrožavaju normalne ljude na tribinama . Napokon ima koristi od kamera , sad se može kazniti pojedinac a ne nepravedno kažnjavati klubove koji nemaju veze sa takvim barbarima .

SV
sven222
14:26 03.09.2014.

sve takve likove koji koriste pirotehniku treba maknuti sa stadiona a i svih javnih okupljanja( a ne da jedna cajka izjavljuje kako se je naježila kad su upaljenje baklje na nekakvom njenom koncertu)..oni su svi opasnost za sigurnost ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije