Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska - Mađarska
Povratak na članak

Policija objavila priopćenje za navijače koji će vatrene bodriti u Splitu

Zabranjeno je pjevanje pjesama ili dobacivanje poruka čiji sadržaj iskazuje ili potiče mržnju ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili vjerske pripadnosti

Komentari 3

ON
ON
12:53 03.10.2019.

Nema se tu šta komentirati.Umjesto da se radujemo jednoj nogometnoj tekmi,drage nam reprezentacije,važne za kvalifikacije i revanš Mađarima za poraz,mi se zamaramo sa raspoloženjem onih koji nežele reprezentaciju u Splitu.Nije nam ovo trebalo.Dobra gesta HNS i Dalića,ali bojim se da nam se neobije o glavu.

VL
DH
dalibor.hren
11:53 04.10.2019.

Svi žale Split, Dalmaciju, Hajduk, Poljud...a nitko se ne sjeća svastike!?

VL
DH
dalibor.hren
11:55 04.10.2019.

Koje su pjesme dozvoljene? Je li među njima "Ustani bane"?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.