Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO NERAZUMNO

Policija izazvala težak incident, suzavcem uništili doček igračima Rijeke!

Rijeka, Armada, doček, Europska liga (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
29.08.2014.
u 14:35

Zaboravili su da služe kako bi štitili, a ne ugrožavali građane

U posljednjih godinu dana riječki navijači imali su razloga dočekivati svoje ljubimce u zračnoj luci na Krku. Tako je bilo i ovaj put, dvije tisuće navijača pohrlilo je iza ponoći na Krk dočekati Kekove nogometaše koji su drugu godinu zaredom ostvarili plasman u Europsku ligu.

I u uzvratu su bili bolji od moldavskog Šerifa (3:0). Doček je trebao biti slavljenički, ali prisutni navijači nisu zaplakali od sreće nego od suzavca.

Policija ovaj put nije imala "razumijevanja" za feštu već je razdraganu gomilu pokušala rastjerati. Navijači su krenuli prema autobusu koji je čekao igrače i stožer. Taj prostor nije bio ograđen, pa se policija ispriječila gomili. Na kraju svega otkazan je planirani doček na riječkom Korzu.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Rijeka kažnjena sa 25 tisuća eura zbog baklji, prijeti im pražnjenje tribine

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Jalnuški
Jalnuški
14:44 29.08.2014.

To je tako kad daš komunjarama da vode policiju i državu. Al' u Rijeci imaju najviše simpatizera pa ih skoro i nije za žaliti. Čast poštenim Riječanima.

AN
Android
15:58 29.08.2014.

Možda je Milanović trebao sletjeti? Policija je bila "zbunjena".

IM
imotadin
17:59 29.08.2014.

A što se može očekivati od drugova koji još slava ratnog zločinca Tita, a Thompsonu zabranjivali nastup u svome "antifašističkom" kraju? Da su druga vremena oni bi i pucali živim oružjem na Hrvate kao nekada (Senjske žrtve, na primjer). Ajmoo Rijekaaa ... Ajmo Rvackaaa!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije