Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemirujuće

VIDEO Policajac htio upucati u leđa muškarca koji se nije pridržavao mjera izolacije!

Policajac puca prema surferu u bijegu
Foto: Screenshot
30.03.2020.
u 18:12

Profil Surfline navodi da je pritom uhićen i slavni kostarikanski surfer Noe Mar McGonagle, inače momčadski svjetski prvak iz 2015. godine i olimpijac

Šokantne nam snimke dolaze iz Kostarike gdje se policija s prekršiteljima izolacije obračunava čak i pištoljima. Naime, surfer Rafael Villavicencio zamalo je smrtno stradao kada se dao u bijeg ispred jednog policajca, ali na njegovu sreću meci su prohujali uz njega.

Zapis je objavljen na profilu Surfline na Instagramu koji prati gotovo dva milijuna ljudi, a odvjetnik napadnutog muškarca je najavio da će tužiti zbog pokušaja ubojstva.

Villavicencio je tamošnjim medijima kazao da se dao u bijeg kada je vidio policajca da, citiramo ga, prijeteći drži pištolj, nakon čega je muškarac u uniformi dvaput zapucao u zrak, a potom i dvaput i u njegovu smjeru.

Profil Surfline navodi da je pritom uhićen i slavni kostarikanski surfer Noe Mar McGonagle, inače momčadski svjetski prvak iz 2015. godine i olimpijac.

Kostarikanske plaže su zatvorene zbog opasnosti od širenja koronavirusa, a policija je pozvana nakon što je netko primijetio da se pojedinci ne pridržavaju mjera, prenosi portal Antena 3.

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ VIDEA!

Komentara 21

AN
Antiflašist
19:26 30.03.2020.

Koji se k raja pravi pametna, ako mislite da je sve fake mozete napraviti izlet do Bergama i razgledavanje bolnice bez maske, ionako kazete da je ovo laksa gripa, a sto se tice 'prava i sloboda' takvo razmisljanje je dovelo do toga da 20 godisnji pakistanski mlatimudan moze ilegalno preci 10 dzrava, u svakoj ima pravo na logistiku, hranu, spavanje, doktora dok bira na ciju ce socijalu sjesti, pokakam vam se na takva prava, zato sve i ide u k.

ZZ
zoran.zivcec
19:17 30.03.2020.

A što bježi. Kad je frajer što nije muški podnio kaznu nego je kukavica bježala.

DU
Deleted user
20:21 30.03.2020.

Hmmm... Pucanj bojevog metka uopće ne zvuči ovako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije