Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGODNA ATMOSFERA

Pokušali isprovocirati Niku Kovača, on ih oduševio: 'Imam i učiteljicu'

Match de Ligue 1 Uber Eats "Monaco - Metz (4-0)" au stade Louis II à Monaco
Norbert Scanella/PIXSELL
05.04.2021.
u 20:53

- Kad imate toliko treninga i utakmica, teško je pronaći vrijeme za učenje.

Francuski mediji oduševljeni su Nikom Kovačem kao trenerom, ali i kao osobom izvan terena. Zato su Monacove konferencije za medije pune kad bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije "gostuje" na njima.

Ovaj put povod je bio susret s Metzom u osmini finala francuskog Kupa, ali nakon diplomatskih tonova o angažmanu i želji da se pobijedi, novinari su krenuli u drugom smjeru, pomalo provokativnom no na pozitivan način.

Naime, Kovač s njima komunicira na engleskom jeziku pa ih je zanimalo kad misli naučiti francuski. Kovača je to nasmijalo, a potom je oduševio odgovorom.

- Volio bih razgovarati s vama na francuskom, ali trenutno sam još malo sramežljiv oko vašeg jezika. Pokušavam ga poboljšati, ali to nije lako jer je Monaco međunarodni klub u kojem se govori puno jezika. Kad imate toliko treninga i utakmica, teško je pronaći vrijeme za učenje jezika kada dođete umorni svojoj kući - izjavio je Kovač pa dodao:

- Koristim knjige, nastojim naučiti terminologiju riječi napamet. Imam i učiteljicu francuskog koja razgovara sa mnom. Dajte mi malo vremena pa ćemo razgovarati na francuskom.

Monaco je u posljednjem kolu francuskog prvenstva pobijedio upravo Metz 4:0 na domaćem terenu i treći je na ljestvici s bodom manje od drugoplasiranog Pariza.

Ključne riječi

Komentara 4

JM
Jack_Meoff
21:44 05.04.2021.

Narod koji najgore priča engleski

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
02:44 06.04.2021.

Ma idila na nogometnom terenu!

IK
Ikinobrdo
11:25 06.04.2021.

Bravo Niko Puno uspjeha tebi Robertu i tvom timu Samo je nebo granica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije