Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gračan zadovoljan

Poklepović: Subašić nije pametno istrčao

Stanko Poklepović
Ivo Čagalj/Pixsell
14.03.2010.
u 12:25

- Trebali smo pobijediti, ali sami smo si krivi. Bili smo nespretni u završnici, pokazali slabosti - kazao je Špaco.

Bila je to utakmica krvavih koljena protiv zatvorene Rijeke, Hajduk je teškom mukom došao do 1:0, Skoko je u 74. minuti zabio svoj prvi pogodak otkako se prije godinu i pol vratio u Poljud. I onda se u 88. minuti ukazao Kreilach. Ubačaj Ljubovića, Đalović u prvom skoku viši od Jonjića, a u drugom skoku, otprilike četiri metra od gol-crte Andrić, Jurica Buljat i Subašić bili su niži od Kreilacha. Isključivi krivac za Rijekin izjedačujući pogodak bio je Subašić.

– Taj gol nije se smo dogoditi. Subašić je izašao nedovoljno pametno, a i Jonjić i Buljat morali su spriječiti loptu. Trebali smo pobijediti, ali sami smo si krivi. Bili smo nespretni u završnici, pokazali slabosti. Možda smo tijekom tjedna malo poletjeli, ali vjerujem da ćemo dići glavu – rekao je Poklepović. Rijeka je prekinula Hajdukov niz od pet pobjeda zaredom, trener Gračan zadovoljan je zbog boda, a zanimljivo je objasnio što se zbilo u 55. minuti kada su se Đalović i Fernandez svađali tko će izvesti slobodni udarac, pa je Pamić morao smirivati bijesnog Argentinca.

– Nije se znalo koliko je zid udaljen, pa su se oko toga vjerojatno malo... – nasmijao se Gračan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije