Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Poklepović potpisao ugovor vrijedan pet tisuća eura mjesečno

Stanko Poklepović
Leonard Ninčević/Pixsell
08.03.2010.
u 18:48

U Zaprešiću je Stanko Poklepović sjedio na klupi bez licencije, i to zahvaljujući blagonaklonosti povjerenika 1. HNL-a Josipa Breznog kojemu iskusni strateg nije morao dokazivati da je trener.

Ali valjda će i toj priči doći kraj, jer je jučer predsjednik Joško Svaguša potpisao ugovor s Poklepovićem. Prvi korak još tijekom vikenda napravio je Poklepović, potpisao je ugovor i ostavio ga klupskoj tajnici na stolu.

– Ma, to me ne zanima, važna mi je igra moje momčadi – o ugovoru je govorio Poklepović.

A slično je dobacio i o licenciji.

– Moram dobiti licenciju, pa ja predajem onima koji dobivaju licencije – nasmijao se Poklepović.

Zanimljivo, Hajdukov i Poklepovićev ugovor vrijedi do ljeta 2011. godine, uz mogućnost razvrgavanja na ljeto. Poklepović radi za pet tisuća eura mjesečno. U odnosu na svog prethodnika Edoarda Reju koji je zarađivao 30 tisuća eura mjesečno, Poklepović radi za šest puta manji novac. Odnosno, Reja bi Poklepovićevu plaću zaradio za pet dana.

Sada se bijeli u miru mogu pripremiti za subotnji dvoboj s Rijekom. Zna Poklepović s koliko pozornosti mora pristupiti tom dvoboju. Naime, stiže Nenad Gračan koji je majstor u "zaključavanju brave", a u Rijeci ima niz kvalitetnih igrača.

Početne dvije pobjede i gol-razlika od 8:0 izgubit će na vrijednosti ne padne li u Poljudu Rijeka. Hajdukovi su igrači poletjeli, ali već su i puno puta pokazali da lako tresnu na pod.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Svećenik
Svećenik
01:28 09.03.2010.

ministar Šunker ima 2.500 eur, a pojma nema, momčad mu igra grozno. onda 5 za špacu nije ni puno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije