Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IBRA SHVATIO ŠALU

Poklepović: Pitao sam Ibričića gdje je bio za vrijeme utakmice

Hajduk Željezničar
Pixsell
14.02.2010.
u 13:11

- Dojam je bio loš, tim prije što nitko nije znao da će se prvenstvo odgoditi, izvedba protiv Željezničara ne ulijeva optimizam - rekao je Poklepović.

Bez obzira na siromaštvo predstave protiv Željezničara u velikom stilu se Stanko Poklepović vratio na Hajdukovu klupu. Ako su za njega nekoć govorili da dugo priča i ništa ne kaže Poklepović se savršeno prilagodio nekim novim vremenima.

Na "Biloj noći" održanoj u hotelu Lav le Meridien, za koju posjetitelji imaju same primjedbe i tvrde da je bila slabo organizirana, Poklepović je popričao sa svojim igračima.

- Složili su se da je prikazano protiv Željezničara bilo loše. A Ibričića sam pitao gdje je bio od 3 do 5, u vrijeme dok se igrala utakmica. Shvatio je šalu - prepričao je Poklepović.

Vratio se Poklepović na prikazao protiv Željezničara.

- Dojam nije bio ni blizu mojim očekivanjima, imao sam infromacije da su super radili. Ako smo i stvorili neke prigode, one su bile plod slučajnosti. Dojam je bio loš, tim prije što nitko nije znao da će se prvenstvo odgoditi, izvedba protiv Željezničara ne ulijeva optimizam - rekao je Poklepović.

Za razliku od bivšeg trenera Reje Poklepović će težiti standardnosti prve momčadi.

- Nekad treneri kriju prvu momčad, to će se promijeniti. Protiv Željezničara nisu funkcionirali Andrić i Skoko u sredini, pa na bokovima Rubil i Tomas (Tomasov, nap.a.), te Strinić i Anasi (Anas Sharbini, nap.a.). Zadovoljio me dvojac stopera. Želim imati standardnu momčadi i standardnu alternaciju - objasnio je Hajdukov trener.

Traži Poklepović odgovore zbog čega je momčad, u odnosu na ono što je prikazivala u Španjolskoj, bila slaba.

- Svi prijašnji protivnici težili su igri, a Željezničar je igrao zatvoreno. U igri "grop", a to je ono što će nas čekati u prvenstvu, moji bokovi se nisu snalazili i na tome ćemo poraditi narednih dana. Uradit ćemo i kontrolni test fizičke spreme, ne na svim igračima, već na uzorku slične skupine igrača - rekao je Poklepović.

Hajduk će u srijedu, četvrtak i nedjelju igrati utakmice koje bi Poklepoviću trebale donijeti neke odgovore.

- Imam igrače sposobne da se driblinogom riješe protivnika, treba vidjeti kako učiniti da se to uspije. Evo, Anasi protiv Željezničara to nije uspijevao, a ima visoke vrijednosti. Ukoliko ne iskoristimo sposobnost koju on ima, igrat će netko drugi, neka to bude jasno. Ovdje nitko neće imati popust, bez obzira što ću težiti standardnosti momčadi - rekao je Poklepović uz dodatak kako Hajduk ima kvalitetne mlade igrače.

- Jonjić nije ništa lošiji od Lovrena, glavu dajem da mi otkinu, to tvrdim sto posto - zaključio je Poklepović.

Komentara 4

OB
-obrisani-
14:25 14.02.2010.

kladimose.bloger.hr besplatan par

LU
luena
14:42 14.02.2010.

Poklepovicu,ako ti neznas gdje je >Ibro bio...kako da on zna.?? )

GA
garincha
16:12 14.02.2010.

Tomas,Anasi...znaci,Hajduk se pojacao nekim novim igracima...kakav je to trener koji ne zna imena svojih igraca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije