Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJELI RAZGOVOR S LEGENDOM
Povratak na članak

Pogledajte zašto Ivica Vastić nikad nije zaigrao u dresu Hrvatske, otkrio nam sve o pozivu Ćire i HNS-a

Naš reporter Tomislav Dasović u Beču na stadionu Austrije Generali Areni sjeo je s Ivicom Vastićem, legendom austrijskog nogometa rodom iz Kaštela. U intervjuu za Večernji, koji je sinoć objavljen za naše Premium korisnike, Vastić je otkrio i zašto nikad nije zaigrao za reprezentaciju Hrvatske te se prisjetio poziva koji mu je uputio Ćiro Blažević.

Komentari 2

Avatar Payback
Payback
13:42 25.09.2022.

vjerojatno bi bolje prosao da je igrao u nasim Teamu, jer je Austrija nogometno beznacajna...s druge strane nema neophodni nacionalni Hrvatski naboj, pa mozda nebi dao sve od sebe u stationu

VL
DU
Deleted user
13:41 25.09.2022.

Nekako mi Tomislav i Ivica ne idu u skladu s Dasovićem i Vastićem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.