Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek - Inter

Pogledajte što su navijači NK Osijeka napravili ususret današnjoj utakmici

NK Osijek stadion
Foto: Facebook
1/12
16.12.2018.
u 11:08

Taj je susret bio najavljen za jučer, u subotu, no zbog napadalog snijega odgođen je za danas, a iz kluba su pozvali Osječane da im pomognu očistiti teren.

Navijači NK Osijeka napravili su jutros hvalevrijednu akciju kako bi igrači mogli odigrati u 13 sati utakmicu Osijeka i Intera u 18. kolu.

Taj je susret bio najavljen za jučer, u subotu, no zbog napadalog snijega odgođen je za danas, a iz kluba su pozvali Osječane da im pomognu očistiti teren. 

Radna akcija u osječkom Gradskom vrtu počela je rano ujutro kada se okupilo stotinjak navijača koji su uzeli lopate i očistili travnjak od snijega. 

 

Klub se svojim vjernim navijačima zahvalio objavom na Facebooku, a nekima nije bilo dovoljno kako su se neki potrudili pa je jedan od komentara ispod objave: A tribine nisu očišćene...

Pogledajte i video Snijeg u Delnicama

 

 

Komentara 6

DU
Deleted user
11:26 16.12.2018.

Čudo božje, snijeg u Delnicama sredinom prosinca???

Avatar neidemdalje
neidemdalje
14:25 16.12.2018.

Jbg nekad je profesionalna vojska čistila po zapovjedi lokalnih šerifa a nije dobila ni čaj ...

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
11:42 16.12.2018.

I uništili cijeli teren. Dimamov ima grijanje pa nije potrebno nikakvo čišćenje za milimetar snijega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije