Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Interes je golem

Pogledajte što je Zoran Mamić rekao o novom treneru Dinama

Domagoj Duvnjak
Željko Hladika
23.08.2013.
u 13:39

– Logično je, s obzirom da su pred nama brzo dvije utakmice, da ja sjednem na klupu jer sam surađivao s Krunom i stožerom

Dok Dinamo ne nađe novog trenera, Zoran Mamić i Damir Krznar vodit će momčad. Prvi ispit čeka ih već sutra u Koprivnici.

– Jedino što ćemo tražiti od igrača jest da dođu sa samopouzdanjem i autoritetom jer u HNL-u sve ovisi o Dinamu, toga moraju igrači biti svjesni. Zato s njima razgovaramo, pa i pojedinačno. Poraz od Austrije je neugodan, ali i s tim moramo živjeti. Treba vratiti optimizam jer možemo slaviti u Beču, kazao je Zoran Mamić koji je prvi put na klupi kao trener Dinama.

– Logično je, s obzirom na to da su pred nama brzo dvije utakmice, da ja sjednem na klupu jer sam surađivao s Krunom i stožerom, a Krznar je ''unutra'' i ima najbolji uvid u stanje momčadi.

Sportski direktor mogao je potvrditi da novog trenera nema, a o svom ostanku, čak i da se prođe Austrija, ne želi špekulirati. Najavio je da traže kvalitetno rješenje.

– Još ni s kim nismo razgovarali, osim što je Ivanković dobio onaj poziv. Vjerovali ili ne, dobili smo 50 ponuda, raznih imena, od nekih sam se "smrznuo" i ne znam bi li takvi treneri došli u Dinamo jer nude ih agenti. Mogu spomenuti neke od njih kao što su Cuper, Gross, Grant, Reja...

Je li doista Ivanković prekrižen?

Na to pitanje Mamić nije odgovorio, samo je slegnuo ramenima.

Inače, na klupi Dinama službeno će kao trener biti Damir Krznar jer je završio tečaj za trenera, a Uefa je već obaviještena o tome.

>>Mamiću, krivi ste! Zato što ste vjerovali Jurčiću i Sammiru

>>Može li Mamić do Beča pronaći "lava" za klupu?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije