Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz BiH

Pogledajte što je Mamić poručio Dinamu nakon pobjede u Europskoj ligi

10.12.2021.
u 10:00

Najtraženiji hrvatski bjegunac trenutačno je u Bosni i Hercegovini, aktivan je na društvenim mrežama i sada se tamo pohvalio Dinamom i njegovim uspjehom.

Utakmicu Dinama i West Hama (1:0) u Europskoj ligi pratio je i Zdravko Mamić.

Najtraženiji hrvatski bjegunac trenutačno je u Bosni i Hercegovini, aktivan je na društvenim mrežama i sada se tamo pohvalio Dinamom i njegovim uspjehom. 

Naime, za nokaut fazu Europske lige plavi su zaradili oko 1,7 milijuna eura, nitko se nije nadao nekoj velebnoj utakmici posebice kada se pogledaju rezultati iz Prve HNL. No, Europska liga nešto je sasvim drugo pa je Mamić na Facebooku 'postavio' samo rezultat i emotikon koji 'ušutkava' ne bi li se obratio kritičarima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije