Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJETKO VIĐENO

Pogledajte Sepov nokaut za samo četiri sekunde

Filip Hrgović i Hrvoje Sep
Daniel Kasap/Pixsell
12.02.2015.
u 13:29

Sep je 2008. slavio nokautom za samo 4 sekunde što je definitivno svojevrsni raritet.

Naši boksači Hrvoje Sep i Filip Hrgović suvereno kroče kroz ovosezonsko izdanje WSB lige. Nakon četiri kola njihova Astana je i dalje neporažena, baš kao što su i naši boksači koji imaju savršenih 4-0.

Već narednog vikenda nas čeka novo kolo u kojem će se Astana Arlans susresti s momčadi Puerto Ricco Hurricans i to ponovno na domaćem terenu. Izravni prijenos pogledajte ove subote, 14. veljače s početkom u 13:00 sati na Fight Channelu ili FCWorld.tv-u.

S obzirom na Olimpijske igre u Rio de Janeiru iduće godine i činjenicu da je upravo ovogodišnja WSB liga jedan od kvalifikacijskih natjecanja za OI, nema sumnje kako je upravo 2015. ključna tranzicijska godina između amaterskog i profesionalnog boksa za obojicu naših sportaša iz BK Leonardo. I baš zato je sjajno vidjeti da su početak odradili vrlo dobro te da nemaju nikakvih problema s ozljedama koje bi im mogle poremetiti planove.

Fightsite podsjeća na potpuno amaterske dane Hrvoja Sepa 2008. godine. Snimak, koji je na YouTubeu tek nekoliko dana, nam prikazuje polufinale Prvenstva Hrvatske u Zadru u poluteškoj kategoriji. Hrvoje Sep je u tom dvoboju svladao Igora Županića što i nije posebna vijest. Vijest je način na koji je pobijedio svog protivnika. Sep je, naime, slavio nokautom za samo 4 sekunde što je definitivno svojevrsni raritet. Spomenimo i to da je Hrvoje kasnije pobijedio i u finalu svladavši Tomislava Planinića te je postao prvak Hrvatske.

>> Hrgović i Sep opet donijeli pobjede za Astanu Arlans

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije